About Us

Koop en verkoop nieuwe en tweedehands items met een uniek verhaal.

Trash to Treasure is een platform waar je tweedehands en nieuwe items met een uniek verhaal kan kopen (en verkopen). Een plek waar online winkelen, vooral voor tweedehands items, zeer persoonlijk is. Daarom voorzien we elk item met een verhaal van de vorige eigenaar en kan je zien van wie het item is geweest. Met veel zorg en aandacht selecteren we de meest stijlvolle en bijzondere items.

Omdat we ook verliefd zijn op nieuwe producten uit binnen-en buitenland verkopen we items waarvan we zeker weten dat jullie ze ook fantastisch vinden. We houden van treasure hunten en gaan daarom opzoek naar leuke merkjes uit het buitenland.

We begonnen ooit met het organiseren van vintage sales waarna we een tijd lang op verschillende lokaties pop-up shops in Amsterdam hadden. Na een jaar succesvol ondernemen kwam onze droom uit en lanceerden we onze eigen online webshop. De Trash to Treasure webshop heeft zich de afgelopen tijd uitgebreid met nieuwe producten van young designers, nog meer kleding kasten van fashionista's en een blog.

Op de blog lees je meer over de nieuwste hotspots wereldwijd, neem je een kijkje achter de schermen bij benoemenswaardige personen en kan je zien wat Trash to Treasure allemaal uitspookt.

Lees hem hier!

Ons verhaal: Storytelling meets treasure hunting!

Een passie delen voor fashion, het opzoek gaan naar de mooiste schatten en bijzondere verhalen is waar het avontuur begon. Storytelling en treasure hunting is dan ook hetgeen wat ons dagelijks bezig houdt. Een fashionista en een econoom, met een gezamenlijke studie in conceptontwikkeling bleek voor ons een gouden combinatie te zijn.  

Samen willen we een plek creëren waar je op een persoonlijke en duurzame manier door de mooiste tweedehands items kunt scollen. “One man’s trash is another man’s treasure” is waar we in geloven. Beide zijn we het er over eens dat de hedendaagse consumenten teveel producten aanschaffen terwijl er nog zoveel mooie items in andermans kast hangen. Elk tweedehands item brengt een mooi verhaal met zich mee, dit verhaal wordt omgesmeden in goud en doorgegeven aan de volgende eigenaar.

 “You are living your story”

Ready to shop? Start browsing